Yıldırım: "Tutuklu ve hükümlüleri topluma yeniden kazandırmayı hedefliyoruz"

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, tutuklu ve hükümlüleri topluma yeniden kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, tutuklu ve hükümlüleri topluma yeniden kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yıldırım, Adana'nın Kozan ilçesinde M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunu ederek psiko-sosyal servis ve eğitim biriminin ıslah edici çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ceza İnfaz Kurumu Savcısı Furkan Aslan, Kurum Müdürü Ebru Perçem Büyükatak ve kurumda görevli infaz ve koruma memurları ile bir araya gelen Yıldırım, modern infaz anlayışı ile yapılan çalışmalarla tutuklu ve hükümlüleri topluma yeniden kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Ziyarette Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Turan Kuloğlu ile Strateji Geliştirme Başkanı Tahir Hırslı da hazır bulundu.

GÜNDEM Haberleri

Kediye çarpmamak için manevra yaptı, motosiklet devrildi
Adana’da sıcaklıklar yeniden yükseliyor: Termometreler 30 dereceyi görecek
Adana’da iş yerine silahlı saldırı: 16 yaşındaki çocuk başından vuruldu
19 Ekim Muhtarlar Günü’nde dernek başkanları Vali Mustafa Yavuz’u ziyaret etti
Hiranur Nilgün Aygar cinayeti davasında karar: Sanığa ağırlaştırılmış müebbet