Yıldız: "Bayramlar dayanışma ve kardeşliğin güçlendiği günlerdir"

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız, Ramazan Bayramı mesajında birlik, dayanışma ve sosyal belediyecilik vurgusu yaptı.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiren özel günler olduğunu ifade etti.

Ramazan ayı boyunca dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığını belirten Yıldız, bayramların bu değerleri daha da pekiştirdiğini vurguladı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Yıldız, bayramın kırgınlıkların sona erdiği, dostlukların güçlendiği bir dönem olması temennisinde bulundu.

Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız, mesajının sonunda başta Ceyhanlılar olmak üzere tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

GÜNDEM Haberleri

Çayda kaybolan Ömer Alptekin’in cansız bedenine ulaşıldı
Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mustafa Sarıgeçili: “12 yıldır rakipsiz sendikayız”
ATÜ personeline sağlık hizmetlerinde indirim imkânı
Fatih Altaylı: “Haluk Levent deprem yardımlarının hesabını Türk halkına vermeli”
Adana’da tarihi gün…! Türkiye’de ilk defa olacak. Bina dinamitle yıkılacak.