Yumurtalık’ta taşkın riskine karşı önlem alındı

Aşırı yağışlar sonrası Yumurtalık Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Yumurtalık Belediyesi, bölgede etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle oluşabilecek taşkın ve sel riskine karşı harekete geçti. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli yürütülen çalışmalarda, riskli alanlarda gerekli önlemler alındı.

Özellikle Kaldırım Mahallesi’nde ırmak taşkını ihtimaline karşı ekipler tarafından kapsamlı saha çalışmaları gerçekleştirildi. Su akışının kontrol altına alınması için yönlendirme çalışmaları yapılırken, kritik noktalarda önleyici müdahaleler uygulandı.

Yetkililer, bölgede anlık takip ve müdahale çalışmalarının sürdüğünü belirterek, vatandaşların can ve mal güvenliğinin öncelik olduğunu vurguladı. Olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunması yönünde uyarı yapıldı.

GÜNDEM Haberleri

Ali Demirçalı’nın acı günü: Annesi Nesli Demirçalı hayatını kaybetti
Adana’da internet kafede çocukların bıçaklı kavgası kamerada: 1 çocuk yaralandı
Kozan’da 101 noktada dev denetim: 6 aranan kişi yakalandı
Adana esnafından Mustafa Özkan’a tebrik ziyareti
Adana’da sıcaklıklar hafta ortasında zirve yapacak