Yumurtalık’ta yıpranan bayraklar yenilendi

Yumurtalık Belediyesi, ilçe genelindeki 10 mahallede yıpranan Türk bayraklarını yenileyerek hem estetik görünümü iyileştirdi hem de milli değerlere sahip çıktı.

Yumurtalık Belediyesi, yürüttüğü çalışmalar kapsamında mahallelerde bulunan eski ve yıpranmış bayrakları yenileriyle değiştirdi. Çalışma kapsamında Herekli, Tahiriye, Asmalı, Kesmeburun, Kaldırım, Zeynepli, Deveciuşağı, Haylazlı, Gölovası ve Narlıören mahallelerinde bayrak değişimi gerçekleştirildi.

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, yapılan çalışmalarla mahallelerin daha düzenli bir görünüme kavuştuğunu belirtirken, milli değerlerin korunmasına da katkı sağlandığını ifade etti.

Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların ilçe genelinde devam edeceği belirtilirken, vatandaşların daha temiz ve estetik bir çevrede yaşamaları için hizmetlerin aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.

GÜNDEM Haberleri

Yumurtalık’ta alabora olan teknedeki 3 kişi kurtarıldı
Vali Yavuz Yüreğir’de esnaf ziyaretinde bulundu
Adana’da KOBİ’ler için 6 milyon TL’ye kadar yeşil dönüşüm desteği
Çukurova Üniversitesi’nde cerrahi ve yapay zekâ kongresi başladı
Çift IMEI devri bitiyor: 54 bin TL ödemeyen yandı!