Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’dan altı mahalleye ziyaret

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Camili, Ağzıbüyük, Sağdıçlı, Danışment, Akdam ve Eğriağaç mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, talepleri yerinde dinledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, ilçeye bağlı Camili, Ağzıbüyük, Sağdıçlı, Danışment, Akdam ve Eğriağaç mahallelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Demirçalı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Mahallelerde yapılan incelemelerde altyapı, çevre düzenlemesi ve sosyal alanlara ilişkin konular gündeme geldi. Vatandaşlar, yaşadıkları bölgelerde karşılaştıkları sorunlar ve beklentileri hakkında Başkan Demirçalı’ya bilgi verdi.

Ziyaret programı kapsamında mahalle muhtarlarıyla da görüşmeler gerçekleştirildi. Mahallelerin genel ihtiyaçları ve öncelikleri üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, iletilen talepler kayıt altına alındı.

Cadde ve sokaklarda yapılan incelemelerle mahallelerin mevcut durumu yerinde gözlemlendi. Başkan Demirçalı, ziyaretlerin ardından mahalle sakinlerine teşekkür ederek programını tamamladı.

GÜNDEM Haberleri

Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Adanalı iş insanının tüm mal varlığına el konuldu
Beluk Apartmanı davası bilirkişi raporu beklenerek ertelendi
Adana’da emeklilerden 2026 bütçesine tepki: “Geçinemiyoruz, barınamıyoruz”
Seyhan’da silahlı saldırı iddiası: 2 sanık hakkında dava açıldı
Adana’da FETÖ davasında sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası