Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı’dan, CHP İl Başkanlığı’na ziyaret 

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve İlçe Başkanı Sabri Sarı, CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu ve yönetimini ziyaret etti. 

Ziyarette, yerel yönetimlerdeki dayanışma ve Adana genelinde halkın beklentilerini karşılamaya yönelik çalışmalar ele alındı. CHP İl Başkanlığı, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Demirçalı ve Sarı’ya teşekkür etti. 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Demirçalı, “35 yıl aradan sonra halkın iktidarına kavuşturduğumuz Yüreğir’le omuz omuza iktidara yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

GÜNDEM Haberleri

Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgâr hayatı olumsuz etkiledi
Adana Valiliği’nden kuvvetli sağanak uyarısı
Seyhan’da mahalle paydaşları eğitim ve güvenlik için buluştu
Adana Otogarı’nda bilet iadesi tartışması: 1 kişi tutuklandı
Mehmet Şahbaz mazbatasını aldı, ATO’da yeni dönem başladı