Yüreğir Devlet Hastanesi’nde son durum: 106 mahalleye 1 acil doktoru

Yüreğir Devlet Hastanesi acil servis bölümünde oluşan yoğun kuyruklar halkın tepkisine neden oluyor

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi’nde mevsim geçişleriyle birlikte, acil servis bölümünde hastaneye tedavi olmaya gelen vatandaşların sayısında artış yaşanırken, hasta vatandaşların uzun süreler boyunca hasta kayıt ve doktor sırası beklediği öğrenildi.

Kucuksaat.com WhatsApp ihbar hattına gönderilen bilgiye göre, vatandaşlar acil servis bölümüne tek doktorun bakmasına çözüm üretilmesini bekliyor.

Kucuksaat.com’a konuşan bir vatandaş, “106 mahallede oluşan Yüreğir’e bir acil doktoru bakıyor. Yetkililerin acilen Yüreğir Devlet Hastanesi acil servis bölümüne ek acil doktoru verilmesini istiyoruz. İnsanlar zaten buraya ayakta duramayacak şekilde geliyor. Bir de uzun süre burada muayene olmak için beklemek dayanılmaz oluyor. Yetkililer lütfen sesimizi duysun.” dedi.

GÜNDEM Haberleri

Feke–Saimbeyli karayolu Göksu Nehri'nin taşması nedeniyle ulaşıma kapatıldı
İstinaf, El Kaide sanıklarına verilen müebbet ve hapis cezalarını bozdu
Adana’da DEAŞ üyesi olduğu iddia edilen sanık hakkında 15 yıla kadar hapis istemi
Adana Kadın Platformu’ndan sert çıkış: "Bu bir skandal değil, sistem sorunu"
Feke’de yoğun yağış uyarısı: Taşkın riski sürüyor