Yüreğir’de başarılı öğrencilere tablet ödülü

Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde ücretsiz LGS ve YKS hazırlık kurslarına katılarak başarı elde eden öğrenciler, düzenlenen programda ödüllendirildi. Yüreğir Belediye Başkan Vekili Cafer Boyraz, başarılı öğrencilere tablet hediye etti.

Yüreğir Belediye Başkan Vekili Cafer Boyraz, Kültürevlerinde ücretsiz LGS ve YKS hazırlık kurslarına katılan öğrenciler ve aileleriyle belediye meclis toplantı salonunda bir araya geldi.

2025-2026 eğitim-öğretim yılında Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde 360 öğrenci LGS’ye, 120 öğrenci ise YKS’ye ücretsiz hazırlık kurslarıyla hazırlandı.

LGS’de 15 öğrenci Adana genelinde yüzde 10’luk dilime girerken, 50 öğrenci kentteki seçili liselere yerleşme başarısı gösterdi. YKS’de ise 20 öğrencinin Türkiye genelinde derece elde ettiği, öğrencilerden ikisinin de ilk 10 bin ve ilk 50 bin içerisinde yer aldığı belirtildi.

Programda konuşan Yüreğir Belediye Başkan Vekili Cafer Boyraz, öğrencilerin başarılarından gurur duyduklarını belirterek, “Fırsat eşitliği sağlandığında gençlerimizin neleri başarabileceğini bir kez daha hepimize gösterdiniz. Bu başarıda büyük pay sahibi olan fedakâr öğretmenlerimize ve evlatlarına her zaman destek olan ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başarılı öğrencileri tebrik eden Boyraz, “Geleceğimizin teminatı olan şampiyon gençlerimizi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Program, öğrencilere tabletlerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

GÜNDEM Haberleri

YKS’ye Gündoğdu damga vurdu
Adana'da erkek dehşeti: Apartman bahçesinde kadını darbetti
AOSB Akademi’de üretimde dijital dönüşüm eğitimi
Doç. Dr. Akkuş’tan kolesterol uyarısı: “Belirti vermeden ilerleyebilir”
Alparslan Kuytul’un çocuklara ilişkin sözleri yeniden gündem oldu