Yüreğir'de gençler ''Pembe aslında siyahtır'' oyununda buluştu

Yüreğir Belediyesi, gençlerin sosyal ve kültürel etkinliklerle bir araya gelmesini sağlamak amacıyla düzenlediği tiyatro etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

“Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro oyunu, Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyuna gösterilen yoğun ilgi nedeniyle salon tamamen doldu.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı da oyunu gençlerle birlikte izledi. Gençlerle bir araya gelen Başkan Demirçalı, tiyatro gösterisinin ardından yaptığı konuşmada uyuşturucu bağımlılığına karşı farkındalık yaratmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Demirçalı, “Gençlerimizin sanata, spora ve kültürel etkinliklere yönelmesi bizim için çok değerli. Bu tür etkinliklerle hem gençlerimizin bir araya gelmesini hem de toplumsal sorunlara karşı bilinçlenmesini hedefliyoruz,” dedi.

Uyuşturucu bağımlılığı konusunu etkileyici bir şekilde ele alan “Pembe Aslında Siyahtır” oyunu, izleyicilerden tam not aldı. Tiyatro gösterisi sonunda sanatçılar ayakta alkışlanırken, Yüreğirli gençler böylesine anlamlı bir etkinliği ilçeye kazandıran Yüreğir Belediyesi’ne teşekkür etti.

SİYASET Haberleri

Aziz İhsan Aktaş davasında ne oldu? Başkanlar serbest kalacak mı? İşte düm detaylar...
Zeydan Karalar duruşmasında talepler reddedildi! Yargılama süreci yeni aşamaya geçti!
Avukat Hüseyin Ersöz’den, tutuksuz sanık Aziz İhsan Aktaş’ın duruşmaya korumalarla gelmesine tepki geldi!
AK Parti Seyhan ve Ceyhan ilçe yönetimleri belli oldu; Aynı isim iki listede yer aldı
Dağlı: "İstişare kültürümüz, birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür"