Yüreğir’de minik raketler şampiyonluk için kortta

Badminton Yıldızlar İl Birinciliği ve Küçükler İl Birinciliği’nde onlarca genç sporcu, 4-6 Mart’ta Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’nde derece için mücadele edecek.

Adana’da badminton heyecanı bu kez çocukların enerjisiyle yükselecek. Yıldızlar ve Küçükler Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakalarında çok sayıda genç sporcu korta çıkarak hem şampiyonluk hem de bir üst organizasyonlara katılım hakkı için ter dökecek.

4-5-6 Mart tarihlerinde Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’nde düzenlenecek organizasyonda minik raketler, aylar süren antrenmanların karşılığını almak için mücadele edecek. Tribünlerde ailelerin ve sporseverlerin desteğiyle oynanacak karşılaşmalarda centilmenlik ve rekabet bir arada yaşanacak.

Antrenörler, bu tür organizasyonların çocukların hem fiziksel gelişimine hem de özgüven kazanmalarına önemli katkı sunduğunu belirtiyor. İl birinciliğinde dereceye giren sporcular, Adana’yı bir üst kademedeki turnuvalarda temsil etme hakkı elde edecek.

Üç gün sürecek müsabakalar boyunca kortta yalnızca puan mücadelesi değil; azim, heyecan ve hayaller de yarışacak.

SPOR Haberleri

12 dev adam Sırbistan karşısında tur için sahada
Adana 01 FK uzatmada bulduğu golle 1 puanı kurtardı
Sinan Kaloğlu: "Adana Demirspor, Türk futbolunda önemli bir kulüp"
Kubilayhan Yücel, "Penaltı golüyle oyuncuların morali bozuldu"
Adanaspor deplasmanda Mardin 1969 Spor’a 5-0 yenildi