Yüreğir’de simultane satranç gösterisi

Yüreğir Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği Simultane Satranç Gösterisi bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.

Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet'in 100. Yılı spor faaliyetleri çerçevesinde Büyük Usta GM Meylis Annaberdiyew'in katılımı ile düzenlediği Simultane Satranç Gösterisi, alışveriş merkezinde heyecan içinde gerçekleşti.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in de yakından takip ettiği etkinlik ve söyleşiye çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Gösteri sonunda GM Meylis Annaberdiyew ile berabere kalan Mert Karataş çeyrek altınla ödüllendirildi.

Başkan Kocaispir, "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" cümlesine verdiğimiz değerin ve önemin altını çizmek için gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Yaşar Kemal’in 57 kitabı minyatürlerle Adana’da hayat buldu
Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı’nın film projesi Altın Portakal seçkisinde
AFAD’da temel fotoğraf eğitimi sergisi açıldı
Başar Şeker’den üçüncü kitap: “Avuçlarımda Mevsimler”
33'üncü Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu