Zafer Bayramı coşkusu Adana’da koşuyla yaşanacak

Adana Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında “Zafer Bayramı Koşusu” düzenleyecek. Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı Kavşağı’nda gerçekleştirilecek etkinlik, saat 08.00’de başlayacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sporseverleri ve vatandaşları bir araya getirecek “Zafer Bayramı Koşusu” düzenlemeye hazırlanıyor.

Her yaştan vatandaşın katılımına açık olacak organizasyonla, Zafer Bayramı coşkusunun spor etkinliğiyle birlikte yaşatılması amaçlanıyor.

Koşu, 30 Ağustos Pazar günü saat 08.00’de başlayacak. Etkinliğin başlangıç ve bitiş noktası Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı Kavşağı olarak belirlendi.

Organizasyona katılmak isteyen vatandaşlar, Türkiye Atletizm Federasyonunun çevrim içi kayıt sistemi üzerinden başvuru yapabilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini birlikte yaşamak ve spor yapmak amacıyla düzenlenecek koşuya davet etti.

GÜNDEM Haberleri

Adana Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı 80 firmayla kapılarını açtı
Sinaps kurucularından dikkat çeken mesajlar: Sigaradan yapay zekâya sağlıklı yaşam uyarıları
Filiz Kepme, COP31 kapsamında üniversiteli gençlerle buluşmaya devam ediyor
Zeki Kıvanç: “Adana ihracatta Türkiye ortalamasının üzerinde büyüdü”
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin finali Adana’da yapılacak