Zeydan Karalar, CHP Adana 39. Olağan İl Kongresi'nin hayırlı olmasını diledi

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana 39. Olağan İl Kongresi’nin ardından yayımladığı mesajla, yeniden İl Başkanı seçilen Anıl Tanburoğlu’nu kutladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden Cumhuriyet Halk Partisi Adana 39. Olağan İl Kongresi sonrası yazılı bir mesaj gönderdi.

Zeydan Karalar, mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Cumhuriyet Halk Partisi Adana 39. Olağan İl Kongresi’nde yeniden İl Başkanı seçilen Anıl Tanburoğlu’nu ve yönetimini içtenlikle kutluyor; kongrenin partimize, Adana’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
Tüm örgütümüze ortaya koydukları dayanışma ruhu için teşekkür ediyor; kongrede gösterdikleri coşku, inanç ve vefayla beni ayrıca onurlandıran genç yoldaşlarıma ise gönülden selam gönderiyorum.”

Kongre sürecinde Karalar’ın isminin sık sık anıldığı, partililerin “Adana seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla salonda uzun süre tezahürat yaptığı gözlendi.

Tanburoğlu: “Dayanışmamız Sürecek”

Yeniden il başkanlığına seçilen Anıl Tanburoğlu ise Karalar’ın mesajı için teşekkür ederek, “Adana örgütü olarak mücadeleyi büyüteceğiz, dayanışmamız sürecek” dedi.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’da yaşlıları dolandıran şüphelilere operasyon: 1 kişi tutuklandı
Adana Otogar Alt Geçidi ve kavşağı tamamlandı
Adanalı sanatçı Atilla Taş kızının ölümünün ardından ilk kez konuştu
Valilik uyardı: Adana’da kuvvetli sağanak bekleniyor
Kozan’da fırtına ve dolu hurma bahçelerine zarar verdi