Zeydan Karalar duruşmasında talepler reddedildi! Yargılama süreci yeni aşamaya geçti!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında açılan ve kamuoyunda geniş yankı uyandıran davada yargılama süreci yeni bir aşamaya geçti.

Mahkeme heyeti, savunma makamının sunduğu yetkisizlik ile tefrik (dosyanın ayrılması) taleplerini değerlendirdi ve bu taleplerin reddine karar verdi.

Ara kararın açıklanmasının ardından duruşma salonunda hareketlilik yaşanırken, yargılama sürecine kaldığı yerden devam edildi. Edinilen bilgilere göre, mahkeme taleplerin reddedilmesinin ardından sanıkların kimlik tespitine geçti.

Yoğun katılımın gözlendiği duruşmada, dava sürecinin seyrini etkileyecek yeni gelişmelerin önümüzdeki oturumlarda netlik kazanması bekleniyor. Kamuoyu ve siyaset çevreleri davayı yakından izlemeyi sürdürüyor.

SİYASET Haberleri

Aziz İhsan Aktaş davasında ne oldu? Başkanlar serbest kalacak mı? İşte düm detaylar...
Avukat Hüseyin Ersöz’den, tutuksuz sanık Aziz İhsan Aktaş’ın duruşmaya korumalarla gelmesine tepki geldi!
AK Parti Seyhan ve Ceyhan ilçe yönetimleri belli oldu; Aynı isim iki listede yer aldı
Dağlı: "İstişare kültürümüz, birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür"
AK Parti Seyhan’da beklenen liste açıklandı: Yeni yönetim kurulu belli oldu