Zeydan Karalar duruşmasında talepler reddedildi! Yargılama süreci yeni aşamaya geçti!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında açılan ve kamuoyunda geniş yankı uyandıran davada yargılama süreci yeni bir aşamaya geçti.

Mahkeme heyeti, savunma makamının sunduğu yetkisizlik ile tefrik (dosyanın ayrılması) taleplerini değerlendirdi ve bu taleplerin reddine karar verdi.

Ara kararın açıklanmasının ardından duruşma salonunda hareketlilik yaşanırken, yargılama sürecine kaldığı yerden devam edildi. Edinilen bilgilere göre, mahkeme taleplerin reddedilmesinin ardından sanıkların kimlik tespitine geçti.

Yoğun katılımın gözlendiği duruşmada, dava sürecinin seyrini etkileyecek yeni gelişmelerin önümüzdeki oturumlarda netlik kazanması bekleniyor. Kamuoyu ve siyaset çevreleri davayı yakından izlemeyi sürdürüyor.

SİYASET Haberleri

Karaisalı Belediye Başkanı Şimşek Ankara’daki iftar programına katıldı
Adana’da MHP heyeti Türkiye Kamu-Sen’in iftar programında buluştu
Müzeyyen Şevkin’den paylı mülkiyet sorunu için Meclis’e araştırma önergesi
Ayhan Barut’tan infaz düzenlemesinde eşitlik ve adalet çağrısı
Orhan Sümer: "KYK yurtlarında öğrenciler mağdur ediliyor"