Zeydan Karalar için Adana’dan Silivri’ye yürüyüşe başlayan gençler yola devam ediyor

Türkiye tarihinin en uzun mesafeli Özgürlük Yürüyüşü'nü başlatan gençler Ankara'ya ulaştı

Zeydan Karalar ve tutuklu bulunan belediye başkanları için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü, bütün zorluklarına rağmen gençlerin kararlı tutumu ve özverisiyle devam ediyor.

Başta Zeydan Karalar olmak üzere, tutuklanan ve görevlerinden uzaklaştırılan belediye başkanları için, Adana'dan Silivri'ye 17 gün önce Özgürlük Yürüyüşü başlatan Adanalı gençler, Ankara il sınırından girerek yolculuklarını sürdürüyor.

Günde 30 km kat eden, Türkiye tarihinin en uzun mesafeli Özgürlük ve Adalet temalı yürüyüşünü başlatan gençler, zorlu yolculuk sırasında zaman zaman fiziksel rahatsızlıklar yaşasa da Silivri'ye ulaşma kararlılıklarından ödün vermiyor.

Ülkeye Özgürlük ve Adalet gelmesi için mücadele ettiklerini belirten gençlerin 1200 km sürecek yürüyüşüne toplumun her kesiminden yoğun destek geliyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ankara'ya ulaştıklarında buluşma sözü verdiği gençlere, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'ndan da dayanışma mesajı geldi.

Zeydan Karalar'ın da sık sık mesaj göndererek, sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda uyardığı gençlere medyanın yoğun ilgili ve desteği var.

Gençlerin talebi ise Özgürlük ve Adalet...

YAŞAM Haberleri

Adana’da sel felaketi üzerinden siyaset yapanlara cevabımızdır
AK Partili Çelik'ten belediyelere altyapı tepkisi:" Bunlar 1 günde olan işler değil"
Kuraklıkla kuruyan Deliçay yeniden akmaya başladı, çiftçinin yüzü güldü
Boşanma aşamasındaki eşinin evine zarar veren şahıs tutuklandı
Adana’da selden geriye ıslak eşyalar, çamurlu yollar kaldı: Evlerini su basan vatandaşlar o anları anlattı