Zeydan Karalar sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Zeydan Karalar, önlem amaçlı bir operasyon geçirdiğini belirterek sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Görevden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Karalar, daha önce planlanan ancak çeşitli nedenlerle ertelenen bir operasyon geçirdiğini belirterek sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

“İyiyim, sağlığım yerinde”

X hesabından paylaşım yapan Karalar, “Daha önceden planlanan ancak çeşitli nedenlerle gerçekleştiremediğim, önlem amaçlı başarılı bir operasyon geçirdim. İyiyim, sağlığım yerinde” ifadelerini kullandı.

Karalar ayrıca tedavi sürecinde emeği geçen sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

SİYASET Haberleri

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı istifa etti
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin’den TOKİ’ye çağrı: “Hak sahiplerinin mağduriyetine son verin”
Bilal Bilici: “Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi gözden çıkarıldı”
AK Parti Adana milletvekillerinden Bakan Yumaklı’ya ziyaret
Taç giyen baş akıllandı; Soner Çetin’den Zeydan Karalar’a nazik cevap