Zeydan Karalar’dan Samet Güdük’ün doğum günü için duygusal mesaj

Silivri Cezaevi’nden bir doğum günü mesajı paylaşan Zeydan Karalar, silahlı saldırıda yaşamını yitiren Samet Güdük’ü sevgi ve özlemle andı. “İyi ki doğdun, iyiliklerinle bu dünyaya iz bıraktın” ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden, 12 Şubat 2024’te makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Güdük için duygu yüklü bir doğum günü mesajı paylaştı. Karalar’ın satırlarında hem özlem hem de derin bir sızı dikkat çekti.

Karalar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Samet’im,
Alçakça bir saldırı sonucu aramızdan ayrıldın. Bugün senin doğum günün… Yaşamın boyunca ‘umut ayakta kalır’ anlayışıyla hareket ettin; etrafına mutluluk saçtın. Empatin, sevgin, tertemiz kalbin herkesin hayatına dokundu. Yüzündeki gülüş ve içindeki iyilik hiç eksilmedi. Parlak geleceğin, hain bir saldırıyla elinden alındı. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, acımız hâlâ ilk günkü kadar derin. Seni her zaman sevgimle hatırlayacağım. İyi ki doğdun ve dünyaya iyilik tohumları bıraktın.”

GÜNDEM Haberleri

Adana Barosu Başkanlığına yeniden seçilen Av. Volkan Böke mazbatasını aldı
Seyhan Belediyesi'nden sıfır atık seferberliği: Atık lastikler ekonomiye kazandırılıyor
AOSB’den Azerbaycan’da ticaret atağı
Kozan’da otomobil tırın kupa ve dorsesi arasından uçtu
Adana’da eczaneden kozmetik ürün çalan şüpheli tutuklandı