Zeydan Karalar’ın savunmasının ardından duruşma ertelendi

Aziz İhsan Aktaş davasında, duruşma sırasında salonda görüntü alındığının tespit edilmesi üzerine yargılama izleyiciye kapatıldı, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Kamuoyunun yakından takip ettiği Aziz İhsan Aktaş davasında önemli bir gelişme yaşandı. Mahkeme heyeti, duruşma sırasında izleyici sıralarından fotoğraf ve video çekildiğinin tespit edilmesi üzerine yargılamanın izleyiciye kapalı yapılmasına karar verdi.

Karar, duruşma devam ederken açıklandı. Güvenlik ve yargı düzeninin sağlanması gerekçesiyle alınan kararın ardından, duruşma izleyici alınmadan sürdürüldü.

Mahkeme heyeti, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın savunmasının tamamlanmasının ardından duruşmayı erteledi. Heyet, bir sonraki duruşmanın da kapalı oturumda yapılacağını duyurdu.

GÜNDEM Haberleri

Adana Valiliği’nden kuvvetli sağanak uyarısı
Seyhan’da mahalle paydaşları eğitim ve güvenlik için buluştu
Adana Otogarı’nda bilet iadesi tartışması: 1 kişi tutuklandı
Mehmet Şahbaz mazbatasını aldı, ATO’da yeni dönem başladı
Sevil Aydar Yıldız, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı seçildi