1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "14 Şubat'ta sevgi kazansın"
"14 Şubat'ta sevgi kazansın"

"14 Şubat'ta sevgi kazansın"

Ayhan Barut, Adanaspor ve Adana Demirspor'a başarı diledi

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde oynanacak Adanaspor - Adana Demirspor karşılaşmasında sevgi, dostluk ve kardeşliğin kazanmasını istedi.

ORTAK DİLEĞİ PAYLAŞTI

14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen pazar gününde Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacağı belirtilen maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Kentimizin iki güzide takımı arasında yapılacak maç, sadece Adana ve ülkemizde değil dünyanın her yerinde büyük ilgi görüyor. Bu anlamda sporumuzda bu güzelliği yaşatan takımlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, spor dostluk, kardeşlik, dayanışma ve paylaşmak demektir. Ortak duygumuzun sahada karşılık bulmasını bekliyoruz" dedi.

SÜPER LİG DİLEĞİ

Adana'nın iki takımıyla birlikte mutlaka hak ettiği Süper Lig'de temsil edilmesi arzusunu ifade eden Ayhan Barut, "Gönül istiyor ki her iki takımımız da Süper Lig'e el ele ve omuz omuza çıksın. İnşallah bu dileğimiz gerçek olacak. Pazar günkü derbi maçın da sporun ruhuna uygun olarak herhangi bir üzücü olay yaşanmadan tamamlanmasını diliyoruz. Hem Adanaspor hem de Adana Demirspor kulüplerimize, futbolcular, teknik ekip ve kıymetli taraftarlarımıza sevgilerimizi iletiyoruz. Süper Lig yolunda takımlarımıza üstün başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.