1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 150 milyon Euro para koydum
150 milyon Euro para koydum

150 milyon Euro para koydum

Ben diğer başkanlar gibi değilim. Jop da yedim gaz da yedim. Taraftarlarımı yalnız bırakmam onlar benim her şeyim. 1'inci yıl 48 milyon Euro ile borçla başladık.

A+A-

24 milyon Euro bütçe ile kadro kurduk ve üstteki bütün rakiplerimizi yenerek üst lige çıktık. Altay ile berabere kalıp bütün rakiplerimizi yenerek çıktık. Çıktıktan sonra ideal bir kadro kurmak, dünyada tanınmak, Süper Lig’de söz hakkı olmayı istedik. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Balotelli’ye kızanlar oldu ama ne kadar mali olarak iyi gözükmese de Adana Demirspor’un bilinirliği açısından iyi oldu. Avrupa’ya gitmemizdeki en büyük sebep Belhanda’ydı. Harikalar yarattı.

"150 milyon Euro para koydum... Bırakırsam Bursaspor’dan beter olursunuz dedim yanlış lanse ettiler"

150 milyon Euro para koydum kişisel olarak. Bütün Adanalılar toplansa tüm taraftarlar elinden geleni yapsaydı bile olmazdı. Adana sahipsiz ama bu süreçte 6 yıl boyunca Adana’yı yalnız bırakmadım. Bu sene boyunca çocuklarımdan fazla tuttum. Alacaklarını almak için bize Spor Müdürlüğü haciz koydu. Passolig’den gelen parayı, 12 milyon para ödedik. Samsunspor saha için 120 bin TL öderken biz 750 bin ödüyorduk. Biri bana istifa et dedi sohbet odalarında. Bırakırsam Bursaspor’dan beter olursunuz dedim. Ama bu kısmı kestiler ve medyaya yanlış lanse ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.