1. HABERLER

  2. SON DAKİKA

  3. 4 günlük sokağa çıkma yasağı sona erdi!
4 günlük sokağa çıkma yasağı sona erdi!

4 günlük sokağa çıkma yasağı sona erdi!

4 günlük sokağa çıkma yasağı sona erdi!

A+A-

22 Mayıs saat 24.00’te başlayan sokağa çıkma yasağı bu gece saat 24.00’te sona erdi. İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma yasağı kararına uymayan 47 bin 831 kişiye işlem yapıldığını duyurdu.

Öte yandan 25 ildeki 2 belde, 17 köy, 45 mahalle ve 2 mezra olmak üzere toplam 66 yerleşim yerinde karantina tedbirleri uygulandığı belirtildi.

Bakanlık, 63 ildeki 395 yerleşim yerinde ise karantina kararının kaldırıldığını açıkladı.

“VATANDAŞLARIMIZDAN ÖNEMLE RİCA EDİYORUZ”

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

* Bu itibarla 81 ilimizde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının hemen sonrasındaki günlerde hem bireysel tedbirlerimizin devamını hem de market, alışveriş merkezi, pazar yeri, cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşturulmamasını, bu yerlerde maske takma ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesini vatandaşlarımızdan önemle rica ediyoruz.

* Çünkü korona virüsle mücadelede milletimizin desteği ve önlemlere riayeti sürecin temel belirleyicisidir.

* İnşallah bugüne kadar pek çok sıkıntıyı birlikte atlattığımız gibi Covid-19 salgınını da hep birlikte aşacağımıza olan inancımız tamdır.

* Bu vesile ile aziz milletimizin kısıtlı şartlarda yaşamak durumunda kaldığımız Ramazan Bayramı’nı tekraren tebrik ediyor, eskisi gibi coşkuyla ve yan yana kutladığımız bayramlara en kısa sürede ulaşmak dileğiyle selam ve saygılarımızı sunuyor, virüs salgını sebebiyle kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.