1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. 4. Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali yapıldı
4. Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali yapıldı

4. Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Yumurtalık ilçesindeki turizm değerlerinin tanıtıldığı ve 2 gün süren festival çerçeveseinde tarihi göç yoluyla ilgili fotoğraf sergisi, yöre halkının faaliyet gösterdiği hediyelik eşya stantları, konserler, bando gösterisi, halk oyunları ile halk müziği resitali yer aldı.

4. Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali gerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Denizi, kumsalları, doğal ve tarihi güzellikleri ile turizmin önemli merkezlerinden olan Yumurtalık'ın güzelliklerini hemşerilerimizle buluşturduk" dedi. Karalar, Seyhan Belediye Başkanlığı döneminden bu yana, Adana'da 10 adet tarihi kimliği restore eden ve geleceğe miras bırakmayı sağlayan işler yaptıklarını anlattı.

4. Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali yapıldı

Karalar şöyle devam etti: "Adana'nın dört bir yanında, Anavarza'da, Tepebağ'da, Ceyhan'da, Karataş Magarsus'ta tarihi eserleri korumak ve gün yüzüne çıkarmak için hem kendimiz çalışıyoruz, hem de ilgili kurumlara ve üniversiteye destek oluyoruz. Atalarımızdan bize kalan tarihi mirası, gelecek nesillere taşımak bizim asli görevimiz olmalı."

4. Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali yapıldı

Adana genelinde ve Yumurtalık'ta yapılan hizmetlerle ilgili bilgi de veren Karalar, "Yumurtalık ilçemizin yollarının tamamını yapıyoruz. Her yıl yaz aylarında su ile ilgili ortaya çıkan sorunu çözdük. Yumurtalık'ta bir arıtma yapacağız. Merkezin ve sitelerin arıtmasını yaparak, önemli bir problemi çözmüş olacağız" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.