
7. Adana Güzellik Fuarı Vali Köşger’in katılımıyla açıldı
Güzellik, estetik ve kozmetik sektörünü bir araya getiren Adana Güzellik Fuarı’nın açılışı, Vali Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla gerçekleştirildi. Fuar, 21–23 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
A+A-
Adana’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kuaför, Estetik, Kozmetik ve Güzellik Fuarı, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla kapılarını açtı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, güzellik ve estetik sektöründeki gelişmelerin yakından takip edilmesi ve yeniliklerin tanıtılması açısından fuarın önemli bir platform oluşturduğu vurgulandı.

Vali Köşger, fuarın Adana’da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek etkinliğin hem sektör hem de kent adına hayırlı olmasını temenni etti.
Fuar, 21–23 Kasım tarihleri boyunca tüm vatandaşların ziyaretine açık olacak.
Önceki ve Sonraki Haberler



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.