1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 700’den fazla eser Gündoğdu Koleksiyonunda
700’den fazla eser Gündoğdu Koleksiyonunda

700’den fazla eser Gündoğdu Koleksiyonunda

Adana’da her yıl milyonu aşan yerli ve yabancı turist ağırlayan ve Nisan ayında yapılan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Kültür Yolu Festivali kapsamına alınmıştı. 

A+A-

DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU DAVET ETTİ

Cumartesi günü başlayan etkinliğin en önemli kültürel etkinliklerinden birini de Dr. Gökhan Gündoğdu Müzesi’nde ziyarete açılan sanat eserleri oluşturuyor. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, müzede Türkiye’nin ve dünyanın önemli sanatçılarının eserlerinin sergilendiğini belirterek, tüm sanatseverleri davet etti.

35a052d1-61bf-46cf-b44d-93af6a7e88fa.jpeg

13-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kültür Yolu Festivali ve 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında görücüye çıkan Dr. Gökhan Gündoğdu Sanat Koleksiyonu’nun gezilecek yerler programına alınması kentte heyecan yarattı. 

35a74ba3-9a8a-4e01-bbbb-f66318c4f8c5.jpeg

700’DEN FAZLA ESER VAR

Dr. Gökhan Gündoğdu Sanat Koleksiyonu Sergisi, 700'den fazla eseriyle sanat tutkunlarının gözdesi. Sergide, yerli ve yabancı çok değerli sanatçılara ait resim, heykel, seramik, fotoğraf, gravür, baskı resim ve tarihi eserler ile değerli kültür varlıkları ve sikkeler gibi çeşitli eserler yer alıyor. Üç salondan oluşan müzedeki sergide; Hüsamettin Koçan, Ekrem Kahraman, Barış Sarıbaş, Uğur Çakı, Şener Cevgen, Özgür Eryılmaz, Müslüm Teke, Musa Hatan, Tanju Demirci, Ayla Turan, Sera Uzel, Dicle Çiftçi, Clarie Arkas, Ekin Balcıoğlu, Adil Salih, Devrim Erbil, İsmail Acar, Mehmet Güleryüz, Zahit Büyükişleyen, Yusuf Taktak gibi birçok ünlü sanatçının eserleri bulunuyor.

68db12af-46a6-4992-94bd-7da8d1b986c0.jpeg

Sergi, sanatseverlere geniş bir perspektif sunarken, sanat eserlerinin gücünü ve etkisini keşfetmeye yönlendiriyor.
Sanata ve sanatçıya büyük değer veren Gündoğdu Vakfı’na ait müze ve sanat galerisindeki eserler festival boyunca 08.00-16.00 saatlerinde gezilebiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.