1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Abdullah Torun'dan coşkulu seçim bürosu açılışı
Abdullah Torun'dan coşkulu seçim bürosu açılışı

Abdullah Torun'dan coşkulu seçim bürosu açılışı

Yeniden Refah ve Abdullah Torun'dan Yüreğir'de gövde gösterisi

A+A-

Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun'un, Yüreğir'de seçim koordinasyon merkezi açılışı yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun’un Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılışa, Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Hasan Arık, Yeniden Refah Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Baysal, Pozantı Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Çay, partinin ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı. 

39c62ef6-267d-4c36-8339-51db2dfdb841.jpeg

Yağan yağmura rağmen alanı dolduran partililere teşekkür eden Torun'un, SKM açılışında keyifli olması dikkat çekti. Torun'un SKM açılışında sokağa kurulan platform önünde toplanan yüzlerce kişinin haricinde SKM içinin de kalabalık olması dikkatlerden kaçmadı.

378972d4-36ec-4e0d-890b-966aade558e5.jpeg

Belediye başkanı seçilmesi halinde belediye başkanlığı maaşı almayacağını anlatan Abdullah Torun, daha sonra şunları söyledi:

"YÜREĞİ YETEN VARSA BENİMLE TARTIŞMAYA ÇIKSINLAR"

“Yüreği yeten aday varsa buyurun açık oturumlarda benimle tartışmaya çıksınlar. Yüreğir’e yaptıklarımın onda birini yapan varsa buyursunlar benimle açık oturuma çıksınlar. Yapacaklarımı hayal dahi edemezler. Nasıl ki milletvekiliyken değişik bir portre çizdiysem belediye başkanı olarak da değişik bir portre çizeceğim. Bunları nasıl yapacak derseniz fedakarlığa önce kendimden başlayacağım. Maaş almayacağım, belediyenin maaşını almayacağım."

whatsapp-image-2024-03-09-at-20-08-49-4.jpeg

Benim milletvekili emekli maaşım var o bana yeter. Ne yapacağım maaşı, gezdiğim birçok kenar mahallelerinde açlık sorunu görüyorum. Maaşı aş evleri kurarak oraya erzak yardımında bulunacağım. Bütün makam araçlarını satıp Yüreğir halkına kazandıracağım. Bana belediyeden 1 minibüs, 1 de şoför yeter size hizmet edip mahalledeki sorunlarınızı dinlemek için. Varsa yüreği yeten televizyon programlarına bekliyorum. Yüreğir’in hakkını soruyorum ve hakkını arıyorum”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.