1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana Barosu'ndan Başkan Kocaispir'e ziyaret
Adana Barosu'ndan Başkan Kocaispir'e ziyaret

Adana Barosu'ndan Başkan Kocaispir'e ziyaret

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyeleri Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i ziyaret etti

A+A-

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu üyeleri Av. İlker Güzel, Av. A. Duygu Özgüven ve Av. Neval Yurtdaş, Yüreğir Belediye Başkanı Av. M. Fatih Kocaispir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında yeni adliye binası çevresinin düzenlenmesi, otopark konusu, mesleğimizin sorunları ve çözümleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, “Yeni adliye binasının çevresine ilişkin imar uygulaması kesinleşti. Çok yakında çevrenin çehresinin değişeceğine inanıyorum. Meslektaşlarımızın yaşadığı otopark sorununun çözümü için biz de elimizden geleni yapacağız” dedi. Kocaispir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi ortamda geçen görüşmede Av. Gökayaz ise Yeni Adana Adliyesi’nde meslektaşlarının yaşadığı otopark sorununa değindi. Konu hakkında karşılıklı çözüm önerileri konuşuldu.

Ziyarette Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Ayhan Benlice ve Orhan Tosun ile Hukuk Müdürü Av. İbrahim Bakıcı da hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.