1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana basın tarihi rekorunu kıran "Ramo" makalesi!
Adana basın tarihi rekorunu kıran "Ramo" makalesi!

Adana basın tarihi rekorunu kıran "Ramo" makalesi!

Kucuksaat.com yazarı Mehmet Akdoğan kaleme aldı, yüz binler bu yazıyı okudu...

A+A-

Kucuksaat.com yazarı Mehmet Akdoğan, geçtiğimiz günlerde ulusal bir kanalda yayına başlayan ve geçtiğimiz günlerde 2. bölümü ekranlara gelen 'Ramo' dizisi ile ilgili görüş ve eleştirilerini kaleme aldı.

Adana'da "Ramo" rezaleti - OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 "Adana'da Ramo rezaleti" başlıklı yazısıyla okuyucunun hislerine tercüman olan ve bu haberi yayına hazırladığımız esnada 122 bin okunma sayısını geçen Akdoğan'ın makalesiyle başlayan tartışma, yerelde gündem olup TBMM gündeminde de kendine yer buldu.

ramo-sayac.PNG

Haziran 2019'da yayın hayatına başlayan ve başladığı günden bugüne Adana yerel basın camiasında rekor üzerine rekor kıran kucuksaat.com, yazarımız Mehmet Akdoğan ile birlikte yeni bir rekora daha imza atmış oldu.

Kucuksaat.com Kurucusu Taner Talaş, kaleme aldığı yazının yüzbinlerce okurda karşılık bulması, okuyucuların yazı üzerine farklı görüş ve önerilerle geri dönüş yapması üzerine Mehmet Akdoğan'a hediyesini sundu. Taner Talaş konuşmasında, "Günümüzde aydın insanların kamuoyuna kendisini ifade etmekte zorlandığı günlerde teknolojiye yaptığımız yatırım sonrasında tamamen yeni nesil medya anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme görevimize devam etmeye çalışıyoruz. Kucuksaat.com ekip arkadaşlarımızdan Mehmet Akdoğan kaleme aldığı makalesiyle Adana'da faaliyet gösteren gazete ve internet sitelerinde yazar kategorisinde Adana basın tarihinin rekorunu kırmıştır. Adana'yı seven, düşünen ve Adana için elini taşın altına koyan yazarımıza en anlamlı hediyenin kalem olduğunu düşündük. Mehmet ağabeyimizi kutluyor ve yeni rekorları kırmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

ddeacbf4-8443-43e6-b3fe-9b11f7fe5596.jpg

Talaş'ın konuşması sonrasında duygularını dile getiren Mehmet Akdoğan, "Kaleme aldığım bu yazının bu kadar çok okunacağını söyleseler inanmazdım. Ben Adana'da doğmuş ve büyümüş biri olarak tamamen Adana'nın imajını düşünerek duygularımı ifade ettim. İstatistik verileri gösteriyor ki okuyucumuz da benimle aynı düşünüyor. Bana bu imkanı veren kucuksaat.com Kurucusu Taner Talaş'a, beni yazmaya teşvik eden ustam Sedat Memili'ye ve kucuksaat.com'a emek veren değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan sohbet sonrasında Talaş ve Akdoğan, Küçüksaat TV'de yazının başarısını ve diziyi konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.