1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmeti ile gönüllere yürüyor
Adana Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmeti ile gönüllere yürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmeti ile gönüllere yürüyor

Yüksel Mert'in özel haberi

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki sağlık ekibi ile ırk, renk, din, dil, sosyal statü güzellik çirkinlik vs gibi kavramlara takılmaksızın Sosyal Belediyecilik Bağlamında muhteşem bir hizmet sunuyor...

Şehremini Zeydan KARALAR’ın talimatları ile hareket eden ekibin öncelikleri arasında yaşlı, evden çıkamayan, hareket kabiliyetleri sınırlı yurttaşlarımız bulunuyor.

ANAM İÇİN KAYIT OLUŞTURDUK

Anam doksana merdiven dayamış bir Hanım. Bazı sağlık sorunları var. Sağ ayak ampute yani diz altından kesik. Hastaneler malum. Süreç, pandemiden dolayı kötü. Büyükşehir’in böyle bir hizmeti var dediler. Aradık. “Ben birazcık tanındığım için” kimse dedikodu yapmasın diye sadece anamın adını verdik. Kısa bir vakit sonra ekip evde. 

DR BANU ESKİŞENKAYA 

Baktım. İlgiye alakaya, içtenlikli davranışa bizzat şahit oldum. Ne doktor nede ekip beni tanımıyor. Dr. Banu Hanım ile sadece kendi arşivimde kalmak üzere(işin içinde anam olduğu için) bir “ANI” videosu çektim. Ekibi TEŞEKKÜR ederek uğurladım.

BİR VESİLE ŞEHREMİNİ İLE KONUŞUNCA...

Bir gün sonra Zeydan KARALAR İle telefon İle konuşurken bu konuyu anlattım ve TEŞEKKÜR ettim. Birden bu özel ve güzel haberi kamuoyu İle paylaşırsam MOREL-MOTİVASYON açısından yararlı olur düşüncesiyle Başkanın “özel izni ile” (ekip zorda kalmasın diye izin ifadesini kullanıyorum haber için değil) MERTÇE paylaşmak istedim. 

ZEYDAN KARALAR'A TEŞEKKÜRLER

 Hizmetin büyüğü küçüğü olmaz. Böyle bir süreçte, siyasetten azade, sosyal belediyeciliğin  ciddi bir göstergesi olarak Yüce Halkımızın yanında olmak ve onlara böylesine anlamlı bir hizmet sunmak, dualarını almak anlamlıdır. Başta ŞEHREMİNİ Olmak üzere cefakar vefakar Sağlık personeline bitimsiz TEŞEKKÜRLER.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.