1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adana Çukurova'da Belediye Evleri Mahallesi 'Ustalık Dönemi'ne hazır
Adana Çukurova'da Belediye Evleri Mahallesi 'Ustalık Dönemi'ne hazır

Adana Çukurova'da Belediye Evleri Mahallesi 'Ustalık Dönemi'ne hazır

Soner Çetin'in 2 dönemine 'çıraklık' olarak vurgu yaptığı ve 3. dönem adaylığı için "Ustalık Dönemine Hazır mısınız?" reklamları Çukurova'nın temizlik bekleyen 2 mahallesinde gündem oldu

A+A-

Adana'nın gerek eğitim ve gelir seviyesi gerekse gayrimenkul ve belediyeye ödenen çevre-temizlik vergisi en yüksek ilçesi Çukurova'ya bağlı olan Belediye Evleri Mahallesi'nden kucuksaat.com WhatsApp ihbar hattına gelen fotoğraflar, "Soner Çetin çıraklık döneminde sınıfta kaldı" dedirtecek.

kucuksaat-manset-tasarim-ozel-haber-36.png

Belediye Evleri Mahallesi 84277 Sokaktan gelen fotoğraflarda Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin uzun süredir sokağa uğramadığı görülüyor. Ağaçlardan dökülen yapraklar, sokağa bırakılan plastik atıklar insan hayatını olumsuz etkiliyor. 

7d8a0082-1330-48ad-a403-0ca5d4c45f05.jpg

Sokak sakinleri, "Milyonlarca liralık değere sahip binaların rayiç bedeli ölçüsünde çevre ve temizlik vergisi almayı ihmal etmeyen Çukurova Belediyesi neden vergi karşılığında çevre temizliğini yapmıyor?" sorusunu yöneltiyor.

adsiz-tasarim-10.png

HUZUREVLERİ MAHALLESİ ÇÖPLERİN TOPLANMASINI BEKLİYOR

Yine Çukurova Belediyesi'ne bağlı bulunan Huzurevleri Mahallesi'nden gelen fotoğraflarda ise çöp konyernerlerinin dolup taştığı, çöplerin kaldırımlarda bekletilip insan sağlığını tehdit ettiği, kaldırımlarda kaldırılmayı bekleyen molozların yoldan yürümek zorunda bırakılan yayaların canını tehlikeye attığı görüldü.

Bir ilçe belediyesinin en asli görevlerinden birisi olan temizlikten mahrum bırakılan Adana Çukurova'nın iki güzide mahallesinde yaşayanlar, "Soner Çetin aday olursa buraya gelip bizden nasıl oy isteyecek?" minvalinde yaptığı yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

adsiz-tasarim-11.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.