1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli ile görüştü
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli ile görüştü

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli ile görüştü

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, bu sezon başında İsviçre ekibi Sion'a transfer olan İtalyan golcü Mario Balotelli ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Murat Sancak o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

A+A-

HaberlerFutbol HaberleriAdana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli ile görüştü

04.10.2022 - 09:37 | Son Güncellenme: 04.10.2022 - 10:18

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli ile görüştü

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, bu sezon başında İsviçre ekibi Sion'a transfer olan İtalyan golcü Mario Balotelli ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Murat Sancak o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli ile görüştü

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'dan İsviçre Süper Ligi'ndeki Sion

MONTELLA İLE TARTIŞTI

Yıldız golcü Adana Demirspor'dan ayrılmadan önce, Süper Lig 'in 4. haftasında Ümraniyespor ile oynadıkları maçın ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella ile tartışma yaşaması gündem olmuştu. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sahaya giren ve bir hayli kızgın olduğu gözlenen İtalyan teknik adam, tecrübeli futbolcunun üzerine yürüyerek tartışma yaşamış, araya giren futbolcular ve Montella'nın yardımcıları olayı büyümeden önlemişti.

 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli ile görüştü

 

 

SİON'A İMZA ATTI

Yaşanan olaylar sonrası yıldız futbolcunun Adana Demirspor'dan ayrılmak istediği gündeme gelmiş ve ardından Balotelli, 2 milyon 620 bin Euro bonservis bedeliyle İsviçre ekibi Sion'a transfer olmuştu.

'GERİ DÖNEBİLİR'

Başkan Sancak, Balotelli'nin ayrılığı sonrası İtalyan yıldız birgün geri dönebileceğini belirterek, "Balotelli'ye bize verdiği emekler için teşekkürler mesajı attım. O da İtalyanca dönmüş, her zaman kalbinde yerimiz olduğunu söyledi. İtalyancayı Türkçeye çevirirken 'sana aşığım' anlamına gelen bir şey yazmıştı. Belli olmaz, 2 sene sonra gelebilir." sözlerini dile getirmişti.

'a transfer olan dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli, mavi lacivertli takımda forma giydiği süre içerisinde yaptığı hareketlerle spor dünyasına damga vurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.