1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Haberler Yalan"
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Haberler Yalan"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Haberler Yalan"

İş insanı Murat Özdemir hakkında çıkan "Adana Demirspor'dan veto yedi" haberlerine ilişkin Başkan Murat Sancak sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

A+A-

Ebru Gündeş ile evleneceği iddia edilen ve birçok haber sitesinde kendisine yönelik haberler çıkan Adanalı iş insanı Murat Özdemir hakkında ortaya atılan "Bir dönem Adana Demirspor yönetimine girmek istese de loca alamadığı için yönetime giriş talebi reddedildi" iddialarına Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan yanıt geldi. 

"İNSANLARI AŞAĞI ÇEKMEK İÇİN HER TÜRLÜ YALANI SÖYLÜYORLAR"

Başkan Sancak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 

"Murat Özdemir çok değerli ve sevdiğim bir kardeşimdir. Onunla ilgili çıkan haberde Adana Demirspor taraftarı olduğu doğru ama loca almadığı için veto yediği külliyen yalan. Ben kendisine yönetime alayım teklifimi çok teşekkür ederek, (yoğun işleri yüzünden ADS'ye faydalı olamayacağım, ama istersen abi koyabilirsin) dedi. Bende o zaman (yoğunluğun azaldığında seni yönetime alırım o zaman) dedim. Ama görüyorum ki insanları aşağı çekmek için her türlü yalan haber yapılabiliyor. Sevgiler kardeşim. Allah mesut bahtiyar etsin. En yakın zamanda maça bekliyorum"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.