1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor ile Adanaspor'un Maçı Aynı Gün Aynı Stadyumda
Adana Demirspor ile Adanaspor'un Maçı Aynı Gün Aynı Stadyumda

Adana Demirspor ile Adanaspor'un Maçı Aynı Gün Aynı Stadyumda

TFF’ndan yapılan açıklamaya göre iki takımdan birinin maç günü değişmezse bu durum büyük skandala yol açacağı haberleri basında yer aldı.

A+A-

Adanaspor ile Adana Demirspor, TFF'nin 6 Mayıs tarihinde açıkladığı maç gününe göre aynı gün aynı stadyumda maç oynayacağı ilan edildi.

Adana'nın iki rengi ve iki ezeli rakip Adana Demirspor ve Adanaspor, şu an TFF'nin sitesinde yer alan bilgilere göre 12 Mayıs Pazar günü maçlarını oynayacaktı.

Yeni Adana Stadyumu'nu paylaşan iki ekibin aynı gün aynı stadyumda maç oynayacağının açıklanması ise skandal olarak nitelendirildi.

Öte yandan Adanaspor'un olası bir puan kaybından doğacak küme düşme sonucunda Adana Demirsporlu taraftarların oynayacakları Gaziantep FK içim stadyum çevresinde olmasıyla olası bir kaos ortamı içten bile değil. 

Ulusal ve yerel basında çıkan haberlerin ardından tekrar bir düzenlemeye giden TFF, Adana Demirspor’un Gaziantep FK ile oynayacağı maçı 12 Mayıs Pazar günü saat 19’a ve Adanaspor’un Bandırmaspor ile oynayacağı karşılaşmayı da 11 Mayıs Cumartesi saat 16’ya aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.