1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor'a 50 milyon euro'luk stoper!
Adana Demirspor'a 50 milyon euro'luk stoper!

Adana Demirspor'a 50 milyon euro'luk stoper!

Süper Lig'de transferin en dikkat çekici takımı olan Adana Demirspor dünyaca ünlü bir yıldızla daha anlaşma zemini arıyor.

A+A-

Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen ve bu doğrultuda Mario Balotelli ile Younes Belhanda gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Adana Demirspor, önemli bir yıldızı daha kadrosuna katmaya yakın.

Daha önce David Luiz ile görüşen ancak anlaşamayan Samet Aybaba'nın takımı, Arsenal'den ayrılan bir başka stoperle imza aşamasına geldi. 

beIN Sports'tan Raşit Altun'un aktardığı bilgiye göre Alman stoper Shkodran Mustafi ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştiren ve anlaşma zemini arayan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, deneyimli oyuncuyu takıma kazandırmak için yaptığı çalışmaları sürdürürken, 29 yaşındaki oyuncu da bu teklife sıcak bakıyor. 

Dünya Kupası'nı kazanan kadrodaydı

Beş sezon formasını giydiği Arsenal ile 142'si ilk 11'de olmak üzere 151 maça çıkan Mustafi daha önce Everton, Sampdoria, Valencia ve Schalke 04 formaları da giymişti. 2014 Dünya Kupası'nı da kazanan Almanya Milli Takımı'nda da yer alan yıldız oyuncu, Arsenal'e 2016 yazında 41 milyon euro'luk bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.