1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor'da Emre Akbaba, Gomis transferi için devrede
Adana Demirspor'da Emre Akbaba, Gomis transferi için devrede

Adana Demirspor'da Emre Akbaba, Gomis transferi için devrede

Adana Demirspor forması giyen Emre Akbaba, takımının flaş transferi için devreye girdi. Emre Akbaba, Adana temsilcisinin Bafetimbi Gomis'i ikna etmesi için eski takım arkadaşıyla görüşecek.

A+A-

Galatasaray'ın eski yıldızı Emre Akbaba, takımı Adana Demirspor'un Bafetimbi Gomis transferi için devreye girdi. Başkan Murat Sancak ile görüşen Emre, eski takım arkadaşı olan Gomis'i ikna etmek için temaslara başlıyor.

EMRE AKBABA FLAŞ TRANSFER İÇİN DEVREDE

Sezona Mario Balotelli ile başlayan Adana Demirspor, yıldız oyuncunun kriz çıkartması sonrası yolları ayırdı. Bu bölgeyi Rus yıldız Dzyuba ile dolduran Akdeniz ekibi, beklediği katkıyı alamadığı tecrübeli oyuncunun sözleşmesini feshetti. Bu sezon müthiş bir grafik yakalayan ve şampiyonluk iddiasını sürdüren Adana Demirspor, forvet hattını tartışılmaz bir isimle doldurmak istiyor: Bafetimbi Gomis

Sarı kırmızılı takımla sezona çok formda başlayan Bafetimbi Gomis, Mauro Icardi'nin gölgesinde kalmış durumda. Sadece kupa maçlarında süre bulmaya başlayan Fransız yıldız, her ne kadar teknik direktör Okan Buruk istemese de ayrılmayı kafasına koymuş durumda. Daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek isteyen Gomis için Adana Demirspor iddiası gündeme geldi. Takımda birçok eski arkadaşı bulunan Fransız golcünün iknası için ise Emre Akbaba devreye giriyor.

"TARİHE GEÇECEK ŞAMPİYONLUK İÇİN BİZE KATIL"

İtalyan teknik direktör Montella'nın da transferi için olumlu rapor verdiği 37 yaşındaki golcünün sezon sonu Galatasaray ile sözleşmesi sona eriyor. Bunu fırsat bilen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sarı kırmızılı ekibin patronu Dursun Özbek ile görüşecek ve izin isteyecek. Transferin oyuncu boyutu ise Emre Akbaba'da olacak. Sezona Galatasaray'da başlayan ancak Eylül ayında takımından ayrılarak Adana ekibine imza atan Milli futbolcu, eski takım arkadaşını ikna etmek için devreye girecek. Emre'nin, "Lige çok iyi başladık. Şampiyon olarak tarihe geçmek istiyoruz. Bunu yapmak için senin gibi bunu daha önce yaşamış bir yıldıza ihtiyacımız var" sözleriyle Fransız yıldızı ikna edeceği öğrenildi.

GALATASARAY'IN ESKİ YILDIZLARI BULUŞUYOR

Takımda daha önce Galatasaray forması giymiş Belhanda, Ndiaye, Onyekuru, Mustafa Kapı, Emre Akbaba, Berk Yıldız ve Ali Yavuz Kol gibi isimler bulunuyor. Ayrıca Yunus Akgün de geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla yıldızlaşmış ve kiralık sözleşmesi sona erince yuvaya dönmüştü.

Bu sezon ligde tek mağlubiyeti bulunan Adana Demirspor, topladığı 24 puanla lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor. Ligde 4 golü bulunan Gomis'i kadrosuna katması durumunda Adana Demirspor, ligin ikinci yarısında şampiyonluk için savaşacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.