1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor’da, fırtına öncesi sessizlik: Takım Vanspor maçına çıkmayabilir!
Adana Demirspor’da, fırtına öncesi sessizlik: Takım Vanspor maçına çıkmayabilir!

Adana Demirspor’da, fırtına öncesi sessizlik: Takım Vanspor maçına çıkmayabilir!

Mavi-lacivertli kulüpte maaş krizi giderek derinleşiyor; oyuncuların sahaya çıkmama kararı aldığı iddia ediliyor.

A+A-

Adana Demirspor’da ekonomik sıkıntılar giderek büyüyor. Aylardır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmanlara çıkmayan futbolcular, bu hafta sonu oynanacak Vanspor maçına çıkmama kararı alabilir. Yönetimle yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması, takımdaki krizi daha da derinleştirdi.

Bazı deneyimli oyuncuların, “Artık dayanacak gücümüz kalmadı” diyerek sahaya çıkmama yönünde fikir birliğine vardığı iddia ediliyor. Krizin çözülememesi halinde Adana Demirspor’un hükmen mağlubiyet ve puan silme cezalarıyla karşı karşıya kalabileceği belirtiliyor.

adana-demirsporlu-oyuncular-antrenmana-cikmadi-2205.webpKulübün mali sıkıntıları yalnızca iç meselelerle sınırlı değil. FIFA’da açılmış borç dosyalarının sayısının arttığı, bu nedenle Adana Demirspor’un ligde kalma şansının giderek azaldığı ifade ediliyor.

Taraftarlar ise yönetimin sessizliğine tepki gösteriyor. Aylardır açıklama yapmayan kulüp yönetiminden bir adım bekleniyor. Adanalılar, yönetime “krize el koyma” çağrısı yaparak, kulübün hem sportif hem de kurumsal olarak çöküşe sürüklenmemesi için acil çözüm istiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.