1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor'da Kimler Kalıyor, Kimler Gidiyor: İşte O İsimler
Adana Demirspor'da Kimler Kalıyor, Kimler Gidiyor: İşte O İsimler

Adana Demirspor'da Kimler Kalıyor, Kimler Gidiyor: İşte O İsimler

Trendyol Süper Lig'in tamamlanmasının ardından tüm gözler gelecek ve gidecek oyuncuların belirlendiği transfer sezonunda yaşanacak gelişmelere çevrildi.

A+A-

Temsilcimiz Adana Demirspor, önceki akşam Başakşehir ile oynadığı karşılaşmanın ardından ligi noktaladı. Geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılması kesinleşen Yusuf Erdoğan ve Mario Balotelli'nin ardından takımda kalacak ve gidecek isimler merak edilmeye başlandı.

 

BİRÇOK OYUNCUYA TALİP VAR

Birbirinden kaliteli oyuncular sahip Adana Demirspor kadrosundan birçok isme talip çıkacağı öngörülüyor. Bu isimlerin başında Andreaw Gravillon, Dorukhan Toköz, Emre Akbaba ve Yusuf Sarı geliyor. Öte yandan sözleşmesi sona erecek Youcef Atal'a da hem ülkemizden hem de avrupadan talipler var. Oyuncuların takımda kalıp kalmayacakları transfer sezonunda belirlenecek. 

 

MİCHUT'UN BONSERVİSİ ALINIYOR 

Sezon başı PSG'den kiralanan ve kiralık sözlemesinde zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Edouard Michut'un bonservisi alınıyor. Michut'un önümüzdeki sezonda takımda önemli bir rol üstleneceği düşünülüyor. 

Takıma hangi takvileyelerin yapılacağı bilinmezken mevcut transfer söylentileri gerçekleştiği ve bazı oyuncuların takımdan ayrıldığı senaryoda oluşacak Adana Demirspor 11'i şu şekilde olacak:

Magomedaliyev, İsmail, Semih, Manev, Milad, Maestro, Michut, Tayfun, Alioui, Mendoza, Yusuf Barasi 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.