1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor'dan Adanaspor'a "sağduyu" çağrısı
Adana Demirspor'dan Adanaspor'a "sağduyu" çağrısı

Adana Demirspor'dan Adanaspor'a "sağduyu" çağrısı

Adanaspor'un iddialarına Adana Demirspor'dan yanıt geldi

A+A-

Adanaspor yönetim kurulunun Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptığı açıklamada kentte Demirspor'a müsamaha gösterildiği ileri sürülmüştü. 
Demirspor yönetim kurulu, bu iddiaya bir cevapla karşılık verdi. 

e9y2skwx0aaz1y4-1.jpg

"Spor Kamuoyunun Dikkatine;
Liglerin başladığı ve futbolseverlerin sınırlı sayıda dahi olsa maçları izleme şansı olduğu bu günlerde Adanaspor A.Ş’nin , Gençlerbirliği ile oynanan müsabaka sonrası kulübümüzün de adının geçtiği bir açıklama yayınlaması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Pandemi sürecinde, insan sağlığının her şeyden önce geldiği bir durumda ilk resmi müsabakamız olan Fenerbahçe maçında TFF’nin belirlediği kriterlere uymadıkları gerekçesiyle (Passolig ve kombine biletleri olmasına rağmen)  yaklaşık 2300 taraftarımız stadyuma giriş yapamamış, 3000 seyircimizde stadyuma gelmemiştir. Karşılaşmayı 10.340 taraftarımız müsabakayı kriterlere uygun bir şekilde izlemiştir. Buna rağmen,  emniyet güçlerini ve Adana Demirspor’u töhmet altında bırakan bu açıklamayı kınıyoruz. Farklı amaçlara hizmet ettiğini düşündüğümüz bu açıklamayı talihsizlik olarak değerlendiriyor,  Adanaspor A.Ş , başkan ve yöneticilerine ‘’Sağduyu’’ çağrısında bulunuyoruz.
Unutulmamalıdır ki Süper Ligin ilk haftasında seyirci sayısı sıralamasında 1.olan Adana Demirspor’umuz, TFF’nin belirlediği kriterlere uygun bir şekilde davranmaya devam edecektir. Bugün şehrimizin adı dünyada konuşulmaya başlanmış ve Adana Demirspor ‘’MARKA’’ olma yolunda ilerlemektedir. Büyük taraftarımızın da desteğiyle her engeli aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Adana Demirspor Yönetim Kurulu"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.