
Adana Demirspor’un düşüşü devam ediyor: Bir yenilgi daha!
Adana Demirspor, Serikspor'a karşı 10 kişi tamamladığı maçı 4-0 kaybetti.
Adana Demirspor, Trendyol 1. Lig'in 12. hafta müsabakasında deplasmanda Serikspor'a 4-0 mağlup oldu.
Joao Amaral (2), Gökhan Altıparmak ve Emrecan Terzi'nin gollerine engel olamayan Mavi Şimşekler, haftayı -17 puanla son sırada tamamladı.
Maç 1-0 devam ederken Adana Demirspor'da Ali Fidan, 33. dakikada direkt kırmızı kart gördü ve takım mücadeleyi 10 kişi tamamladı.
Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Hilmi Bozkurt ise maçın ardından Serikspor'u galibiyetten ötürü tebrik etti. Bozkurt, özellikle ikinci yarıdaki mücadeleden ötürü genç oyuncularını övdü: "Gençlerimizi özellikle ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar."
Bozkurt, takımın mücadele anlayışını ve sahada sergilenen olumlu yönleri vurgularken, yenilen gollerde bireysel hataların rol oynadığını kabul etti: "Yediğimiz gollerde bireysel hatalarımız vardı ama hep söylüyoruz hata yapacağız. Gençlerimiz gelişiyor." Ayrıca oyuncuların rakibe saygı göstererek oyunu çirkinleştirmediğini ve bu gayret nedeniyle soyunma odasında da oyuncularını tebrik ettiğini belirtti.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Serik Spor Teknik Sorumlusu Sinan Paşalı, "Bizim için iyi bir karşılaşma oldu. 3 puan almak istiyorduk ve yeni bir sayfa açmak istiyorduk" ifadelerini kullandı. Paşalı, Adana Demirspor'daki genç oyuncularını tebrik ederek, "Ben de geçen sene Adana Demirspor'da çalıştım, büyük bir camia. Skordan çok, genç kardeşlerimizin verdiği mücadele takdire şayan. Sonuç olarak iyi bir maç oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Adana Demirspor camiasına başarılar diliyoruz" dedi.
Ligden çekilebileceği de konuşulan Adana Demirspor'un geleceği ise merak konusu.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.