1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor’un eski yıldızı Anderson’dan itiraf: Biz uyurken antrenman yapıyordu!
Adana Demirspor’un eski yıldızı Anderson’dan itiraf: Biz uyurken antrenman yapıyordu!

Adana Demirspor’un eski yıldızı Anderson’dan itiraf: Biz uyurken antrenman yapıyordu!

Manchester United’ın ve Adana Demirspor’un eski yıldızı, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’yu özel yapan detayı paylaştı.

A+A-

Bir dönem ülkemizde Adana Demirspor forması da giyen dünyaca ünlü eski futbolcu Anderson, bu sezon Adana Demirspor forması giyen bir başka dünyaca ünlü yıldız Nani ile birlikte Manchester United forması giydikleri dönemde, Cristiano Ronaldo ile yaşadıkları anıları paylaştı.

Portekizli oyuncunun çalışkanlığına dikkat çeken Anderson, iki takım arkadaşıyla beraber Ronaldo’nun evinde yaşadıklarını söyledi. İkili yaklaşık bir yıl boyunca Ronaldo'nun malikanesinde yaşarken Anderson, Ronado’nun kendisini geliştirmek için antrenman tesislerine sabah 6.30’da takımdan üç saat erken gittiğini belirtti. 

ANDERSON NE SÖYLEDİ?

Globo'ya konuşan Anderson, Ronaldo'nun zihniyetini överek şunları söyledi: 

"Nani ve ben neredeyse bir yıl boyunca Cristiano Ronaldo'nun evinde yaşadık. Antrenmanlar sabah 9:30'da yapılırdı ama bazen sabah 6:30'da gitmemiz gerekirdi çünkü Ronaldo kulüpteydi ve biz de onunla birlikte giderdik. Nani ve ben orada sedyelerin üzerinde uyur ve beklerdik çünkü onun işinin başlaması gerekiyordu. CR7'nin mentalitesinin yüzde 5'ine sahip olsaydım, o zamanın en iyi 20 orta saha oyuncusu arasında olurdum... Gelir gelmez Cristiano'nun evine gittim. Ona çok teşekkür ediyorum. Beni evlat edindi. Neredeyse bir yıl Ronaldo'nun evinde yaşadık. Adam bizi antrenmanlara götürdü, karnımızı doyurdu, aşçımız vardı. Evin içinde ve dışında bir yüzme havuzu, bir jakuzi, bir tenis kortu vardı."

  • BÜYÜK RESİM

    Anderson, 2007-2015 yılları arasında United'da toplam sekiz yıl geçirdi ve burada 181 maça çıkıp birçok kupa kazandı. Dört kez Premier Ligi, iki kez Lig Kupasını, Şampiyonlar Ligini ve Dünya Kulüpler Kupasını kazandı. United'dan ayrıldıktan sonra Internacional'e, ardından kiralık olarak Coritiba'ya ve son olarak Adana Demirspor'a gitti. 2020 yılında emekli oldu.

  • Cristiano Ronaldo Al-Nassr 2023-24

    SIRADA NE VAR?

    Ronaldo hala Suudi Arabistan'da Al-Nassr için ter döküyor, Nani ise Anderson'un emekli olduğu kulüp olan Adana Demirspor'da oynuyor. Ancak Brezilyalı oyuncunun gözünün hâlâ bu takımda olduğu açık.

  •  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.