1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Adana DSİ 6.Bölge Müdürlüğü hakkında yeni gelişme. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlandı, görevden alındı.
Adana DSİ 6.Bölge Müdürlüğü hakkında yeni gelişme. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlandı, görevden alındı.

Adana DSİ 6.Bölge Müdürlüğü hakkında yeni gelişme. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlandı, görevden alındı.

5 Aralık 2025 Cuma Günü yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 6.Bölge Müdürü olarak görev yapan Celal Tokalak görevden alındı.

A+A-

Adana’da bulunan devlet su işleri altıncı bölge müdürlüğü bünyesinde bölge müdürü olarak görev yapan Celal tokalak görevden alındı.

5 Aralık 2025 Cuma Günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlanan  Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevden alınan Celal Tokalak’ın yerine herhangi bir atama yapılmadı.

Adana’ya Artvin bölge Müdürlüğü’nden gelen Celal Tokalak Adana’da yaklaşık iki yıldır görev yapıyordu.

whatsapp-image-2025-12-06-at-12-28-52.jpeg

whatsapp-image-2025-12-06-at-12-28-11.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.