1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adana ESOB Fibabank'la kredi protokolü imzaladı
Adana ESOB Fibabank'la kredi protokolü imzaladı

Adana ESOB Fibabank'la kredi protokolü imzaladı

Adana ESOB'dan üyelerine bir hizmet daha

A+A-

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ile Fibabank arasında kredi protokolü imzalandı.

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, imzalanan protokol uyarınca uygun şartlara haiz, Birliğe kayıtlı tüm esnaf ve sanatkarların, kefilsiz, ipoteksiz, Fibabank'ın sağladığı, 130 bin TL'ye kadar, 24 ay vadeye varan 1,09 faiz oranından başlayan kredi imkanından yararlanabileceğini söyledi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB), üyelerinin düşük faizli krediye ulaşması adına yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Bu bağlamda Adana ESOB ile Fibabank arasında kredi protokolü imzalandı.

fiba-bank-protokol-2.JPG

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ve Fibabank Adana Şube Müdürü Ümit Çam tarafından imzalanan protokol uyarınca, kuruluş tarihi 2(İki) yıldan eski, cirosu 3 milyon TL’ye kadar olan, 0 ila 9 arasında sigortalı çalışanı bulunan, yasaklı sektörlerde faaliyet göstermeyen, kapsam dışı olma durumunu içermeyen şahıs firmaları ve tüzel kişi işletmeleri, kefil ve ipotek istenmeksizin, 1.09 faiz oranlı, 3 aydan 24 aya kadar vadeli, maksimum 130 bin TL'ye kadar kredi imkanından yararlanabilecek.

Adana ESOB ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, imza töreni öncesi yaptığı açıklamada, Fibabank'la imzalanan kredi protokolünün esnaf ve sanatkarlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Birlik yönetimi olarak esnaf ve sanatkarların menfaatleri doğrultusunda bugüne kadar bir çok önemli projenin altına imza attıklarını belirten Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, tek gayelerinin esnaf ve sanatkarların koşullarını iyileştirmek, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde esnaf ve sanatkarların yaşadıkları sorunların çözümüne katkı sunmak olduğunu dile getirdi.

Küçük esnaf ve sanatkarın ekonominin can damarı ve lokomotifi olduğunun altını çizen Başkan Sözütek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnaf ve sanatkarın rekabet gücünü arttıracak, işlerini geliştirip, büyümelerine olanak tanıyacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Açıklamaların ardından Başkan Nihat Sözütek ve Fibabank Adana Şube Müdürü Ümit Çam tarafından karşılıklı imzalar atılarak kredi protokol yürürlüğe girdi.

İmza töreninde Fibabank Portföy Yönetimi Yetkilisi Begüm Alparslan ve Adana ESOB Genel Sekreteri Sema Kartalmış da hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.