1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana Güney Rotary Kulübü'nde görev değişimi
Adana Güney Rotary Kulübü'nde görev değişimi

Adana Güney Rotary Kulübü'nde görev değişimi

Devir teslim töreninde Berkan Karataş ve eşi Alev Karataş görevi Fatma Akdoğan ve eşi Mehmet Akdoğan’a teslim etti.

A+A-

Adana Güney Rotary Kulübü'nde her yıl yapılan genel kurul, bu yıl Kovid-19 nedeniyle açık havada organize edildi.

Devir teslim töreninde Berkan Karataş ve eşi Alev Karataş görevi Fatma Akdoğan ve eşi Mehmet Akdoğan’a teslim etti. Görevi devralan Fatma Akdoğan yaptığı açıklamada, "Ben Burdur Karamanlı’da doğmuş bir kız çocuğu olarak eğitimimi tamamlayıp, 30 yıl boyunca bir kadın hekim olarak çalışmamda bugün karşınıza iş ve meslek sahibi bir kişi olarak çıkmamda, en önemli faktörün Cumhuriyet kazanımları olduğuna inanıyorum. Bunun için öncelikle ve en büyük teşekkürü Atamıza Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduğumu düşünüyorum, minnettarım." dedi.

Konuşmasına devam eden Akdoğan, "Adana Güney Rotary kulübünde herkes iyilik görmek için değil, iyilik vermek için bir aradadır. Birçok iyilik ve hizmet ürettiğine inandığım Güney Rotary Kulübü'ne bu duygularla girdim. Bu yıl başkan olarak görev yapacağım. Aslında her başkan bir üye ve her üye nöbet sırası geldiğinde bir başkan. Nöbetim yeni başlıyor. Nöbeti çok başarılı bir dönem yaşayarak, yaşatarak devreden Berkan dostumdan devralıyor ve bayrağı yönetimdeki kıymetli dostlarımla birlikte daha ileri götüreceğime söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

Adana Güney Rotary Kulübü'nün yeni dönem yönetimi şu şekilde oluştu:

Başkan Dr. Fatma Akdoğan, genel sekreter Akdeniz Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Aktürk, Sayman Prof. Dr. Özgür Pektaş ve Asbaşkan Mimar Tolga Taşkın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.