
Adana iş dünyası, sanayi vizyonu için bir araya geldi
ASKON Adana Şubesi’nin düzenlediği programda, Zeki Kıvanç ve İsrafil Uçurum konuk edildi. Adana sanayisinin üretim kapasitesi, ihracat hedefleri ve geleceğe yönelik stratejileri masaya yatırıldı.
Adana iş dünyası, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi tarafından düzenlenen özel programda bir araya gelerek kentin sanayi vizyonunu değerlendirdi. Adana Sanayi Kampüsü'nde gerçekleştirilen buluşmanın konukları, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum oldu.
Toplantıda Adana sanayisinin mevcut durumu, üretim kapasitesi, ihracat hacmi, nitelikli iş gücü ihtiyacı, enerji maliyetleri ve uzun vadeli stratejik planlamalar ele alındı. ASKON üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, interaktif soru-cevap bölümüyle hareketli bir atmosferde devam etti.

Konuşmasında Adana’nın güçlü sanayi altyapısını vurgulayan Zeki Kıvanç, kentin üretim ekosistemindeki potansiyelinin her geçen gün arttığını belirtti. Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ise sürdürülebilir üretim anlayışı ve yüksek katma değerli ihracatın önemine dikkat çekerek sektörlere yol gösterici değerlendirmelerde bulundu.
Açılış konuşmasını yapan ASKON Adana Şube Başkanı Abdulvahap Bilge, şehir ekonomisine katkı sunan bu tür buluşmaların devam edeceğini ifade ederek, “Bugün iki değerli ismi üyelerimizle bir araya getirdik. Paylaşılan bilgi ve tecrübeler, kentimizin sanayi yolculuğuna ışık tutuyor. ASKON Adana olarak üretim gücümüzü artıracak her adımda sorumluluk almaya devam edeceğiz.” dedi.
Program kapsamında katılımcılar, Adana Sanayi Kampüsü ve Model Fabrika’yı gezme fırsatı da buldu. Etkinlik, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.