1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana MEM Norm Fazlası Öğretmen Atama Duyurusunu Yaptı.
Adana MEM Norm Fazlası Öğretmen Atama Duyurusunu Yaptı.

Adana MEM Norm Fazlası Öğretmen Atama Duyurusunu Yaptı.

ADANA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 18/11/2022 tarihli Norm / İhtiyaç Fazlası Öğretmen Ataması Konulu resmi yazı ile duyuruya çıktı.

A+A-

Başvuruda bulunan öğretmenlerin tercihleri doğrultusunda, hizmet puanı üstünlüğüne göre, sıramatik çalıştırılarak, ekte yer alan açıklamalar doğrultusunda atamaları yapılacaktır.

Ayrıca norm/ihtiyaç fazlası olup tercihte bulunmayanlar ile tercihlerine atanamayanların ise ilgi (a) yönetmelik ve ilgi (c) Genelge doğrultusunda hizmet puanı en fazla olandan başlamak üzere öncelikle görev yapmakta oldukları ilçe içinde, bunun mümkün olmaması durumunda ise hizmet puanı en az olandan başlamak üzere il içinde Valiliğimizce resen atamaları yapılacaktır.

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları da dahil olmak üzere Norm kadro/ihtiyaç fazlası görev yapan öğretmenlere başvuruların 28/11/2022 - 02/12/2022 tarihleri arasında yapılacağı ve sistem üzerinden elektronik ortamda müracaatta bulunmaları hususunda imza karşılığında gerekli duyuru yapılarak, herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda gereğinin yapılmasını rica ederim.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.