1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana milletvekillerinden Başkent Adanalılar Derneği’ne ziyaret
Adana milletvekillerinden Başkent Adanalılar Derneği’ne ziyaret

Adana milletvekillerinden Başkent Adanalılar Derneği’ne ziyaret

Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci ile Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik Başkent Adanalılar Derneği’ni yeni genel merkezinde ziyaret etti.

A+A-

Adana milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'in gerçekleştirdiği ziyarette, Başkent Adanalılar Derneği Başkanı Yunus Sakarya ve genel sekreter Mehmet Kubat, dernek yönetim kurulu üyeleri, Başkent Adanalılar Platformu Başkanı Fatih Bayhan, Dernek Üyeleri Prof. Dr. Ali Avcu, Gökay Dağlı, Ferhat Bilgin, Harun Çetinkaya, Halis Aküzüm hazır bulundu.

474d015c-a567-4476-a0e7-3012a275312d.jpg

Dernek Başkanı Yunus Sakarya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “yeni genel merkezimiz kısa zamanda hemşerilerimizin uğrak yerine dönüştü. Bu durumdan oldukça memnunuz. Sayın Vekillerimizin yoğun siyasi çalışmalarına ara vererek yaptıkları ziyaret nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Dernek faaliyetlerimizi başından beri destekleyen vekillerimiz bugünde ziyaretle bizleri yalnız bırakmadılar, Adanalılar Ankara'da da birbirlerine kenetlenerek güç birliği oluşturuyorlar” ifadelerini kullandı.

Başkent Adanalılar Platform Başkanı Fatih Bayhan'da ziyaret nedeniyle Milletvekillerine teşekkür ederek, "Adanalılar artık Ankara'da yeni bir adreste bir araya geliyorlar. Birlikten güç ve işbirliği doğacaktır. Adana, ortak sevdamızdır. Başkentte de bu şehrin sesini, gücünü yine Kent için yürüteceğimiz lobi faaliyetleriyle devam ettirmeliyiz. Bir araya gelme kabiliyetimizi ortak programlar yapma kabiliyetiyle sürdürmeliyiz, dedi.

Adana Milletvekili Abdullah Doğru'da yaptığı kısa konuşmada, "Adanalılar Derneği'nin Ankara'da hemşerilerimize dönük faaliyetlerinden haberdarız. İnşallah bu çalışmalara her zaman elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Yeni hizmet adresinin hayırlı olmasını dileyen Doğru, "Adanalıların Ankara'da yeni adresi oluştu, hayırlı olsun” sözleriyle konulmasını tamamladı.

Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ankara'da hemşerilerimizle beraber olmak çok sevindirici. Burada tanıdık simalarla Adana'dan uzak bir şehirde Adana'yı konuşmak gerçekten güzel. İnşallah yeni mekânında hayırlı hizmetlere vesile olur, hepinize el birliği içinde çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.