1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana Otogarı’nda bayram dönüşü yoğunluğu yaşanıyor
Adana Otogarı’nda bayram dönüşü yoğunluğu yaşanıyor

Adana Otogarı’nda bayram dönüşü yoğunluğu yaşanıyor

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte Adana Otogarı’nda dönüş yoğunluğu başladı. Artan yolcu talebi nedeniyle otobüs firmaları ek seferler düzenlerken, Adana-Pozantı güzergâhında trafik zaman zaman yavaşladı.

A+A-

Bayram tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sürüyor. Türkiye genelinde kara yollarında yaşanan yoğunluk Adana’ya da yansırken, sabah saatlerinden itibaren Adana Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde hareketlilik dikkat çekti.

Otobüs firmaları artan talebi karşılayabilmek için ek seferler düzenlerken, birçok hatta doluluk oranlarının yüksek seviyelere ulaştığı öğrenildi. Terminalde bilet almak isteyen vatandaşların yoğunluk oluşturduğu gözlenirken, gün boyu hareketliliğin devam etmesi bekleniyor.

Bayram Dönüşü Başladı: Adana Otogarı’nda Yoğunluk

Bayram dönüşü nedeniyle kara yollarında da trafik yoğunluğu yaşanıyor. Özellikle İç Anadolu ile Akdeniz bölgelerini birbirine bağlayan Adana-Pozantı otoyolunda trafik zaman zaman yavaşladı.

Emniyet ve jandarma ekipleri güzergâhta denetimlerini artırırken, sürücülere hız sınırlarına uymaları, takip mesafesini korumaları ve yorgun şekilde direksiyon başına geçmemeleri yönünde uyarılarda bulundu.

Yetkililer, dönüş yoğunluğunun pazar akşamına kadar devam edebileceğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.