1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılıyor mu? En çok kullanılan bölüm siyah poşetlerle kapatıldı
Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılıyor mu? En çok kullanılan bölüm siyah poşetlerle kapatıldı

Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılıyor mu? En çok kullanılan bölüm siyah poşetlerle kapatıldı

Şakirpaşa Havalimanı'nda yolcular, bazı bölümlerde kapatılan yiyecek ve içecek alanlarında hizmeti alamamaktan şikayetçiyken, bir yolcu pisuvarların kapatıldığını fotoğrafladı.

A+A-

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yapımında sona yaklaşılmasıyla birlikte "Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılacak mı?" tartışmaları Adana'nın gündeminde yer almaya devam ediyor.

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılıp kapatılmayacağı tartışmaları sürerken, bir yolcunun kucuksaat.com WhatsApp İhbar Hattı'na gönderdiği fotoğraflar sonrasında akıllara "Şakirpaşa Havalimanı etap etap kapatılmaya mı başlandı?" sorusu geldi.

2064bce8-d67e-4f80-937e-a2d1057896a6.jpeg

"TAM BİR MAĞDURİYET SÖZ KONUSU"

Kucuksaat.com'a ulaşan hava yolcusu, "Açlıktan ölüyorum deseniz bir tost yiyecek yer, bir sıcak çay içecek yer yok, Pegasus’un kullandığı dış hatlarda tostçu, çaycı, pizzacı ve satıcılar varken, THY, Anadolu Jet ve Sun Ekspres'in kullandığı kısımda ise yolculara hiç bir hizmet sunulmamakta, tam bir mağduriyet söz konusu" dedi.

cdcc10bd-cb18-4571-a868-d3b5de3a94b5.jpeg

BU TUVALETLERLE Mİ TEKNOFEST YAPILACAK?

Eleştirisini sürdüren yolcu, "Burası Sayın Cumhurbaşkanımızın mealen 'Adanalı isterse kapanmayacak' dediği havaalanın iç hatlar gidiş tuvaleti. Geliş ve dış hatlarda farklı değil. Bölgesel görev yapan bu  havaalanına bırakın yeni yer yapmayı, hiç mi bakım onarımla makyaj yapılmaz. Otopark ve reklam pano gelirlerini bu işlere harcasalar sorunlar giderilir, hijyen arz eden alanlar tertemiz olur. Madem kapanmayacak, pandemide kapanan eski Nihat restoranı, çay kahve tost yenecek alanları kullanıma açsınlar. Biraz bakım onarım ve hijyene dikkat etsinler. Alan müdürü ödenek istedi de gelmedi ise onu bilelim ve vekilerden yardım isteyelim. Bu tuvaletlerle mi TEKNOFEST yapılacak?" ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.