1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Valiliği’nden Adana Demirsporlu taraftarlara jest
Adana Valiliği’nden Adana Demirsporlu taraftarlara jest

Adana Valiliği’nden Adana Demirsporlu taraftarlara jest

Adana Valiliği’nden Adana Demirsporlu taraftarlara jest

A+A-

Adana Valiliği tarafından perşembe günü Süper Lig’e çıkmak için Ankara’da Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Adana Demirspor’un taraftarlarına jest yapıldı. Adana ekibinin galip gelmesinin ardından kentte yapılacak etkinlikler 3 günlük yasak kapsamına girmeyecek.

Adana Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamayla, Adana'da 3 gün boyunca gösteri ve toplu etkinlikleri yasaklandı. Bu açıklama perşembe günü Süper Lig’e çıkmak için Ankara’da Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’un taraftarlarını üzdü.

aw077454-02.jpg

Sosyal medyadan takımlarının galip gelmesi durumunda etkinlik yapmak istediklerini bildiren taraftarlara Adana Valisi Süleyman Elban kayıtsız kalmadı.

Adana Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Adana Demirsporumuzun perşembe akşamı oynanacak final maçında hedefine ulaşacağına yürekten inanıyoruz.

Toplantı ve gösteri yürüyüşleriyle ilgili valiliğimizce alınan yasaklama kararının Adana Demirspor’umuzun final maçı sonrası olası etkinlikleri kapsamadığını hatırlatırız" denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.