1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana yine farkını gösterdi: Başkan adayı gibi çalışan muhtar adayı seçim bürosu açtı
Adana yine farkını gösterdi: Başkan adayı gibi çalışan muhtar adayı seçim bürosu açtı

Adana yine farkını gösterdi: Başkan adayı gibi çalışan muhtar adayı seçim bürosu açtı

Beyceli Mahallesi muhtar adayı Hakkı Şimşek'i İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer seçim bürosunda ziyaret etti

A+A-

Her fırsatta farklılığını eylem ve söylemleriyle gösteren Adana'da, Sarıçam ilçesi Beyceli Mahallesi muhtar adayı 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yaptığı çalışmayla bölgenin en çok konuşulan muhtar adayları arasına girdi.

Bugüne kadar Adana'da belediye başkan adaylarının açtığı seçim büroları, kamuoyunda kabul görmüş, gelenek haline gelmiş bir seçim çalışması modeli olarak biliniyor. Yerel seçimlerde muhtar adayları el ilanı, mahalle sınırları içerisinde asılan afişler ve son dönemlerde ise sosyal medya çalışmalarıyla seçim yarışına dahil olmakta.

cc40c9ff-80ad-4a53-9a20-988c60bf2ca7.jpeg

Beyceli Mahallesi Muhtar Adayı Hakkı Şimşek, açtığı seçim bürosu ile Sarıçam'da gündem oldu. Muhtar adayı Şimşek, açtığı seçim bürosunda mahallelileri bizzat karşılayarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunup mahallelilerden oylarını talep ediyor.

Seçim bürosuyla konuşulan Hakkı Şimşek'i İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer de ziyaret etti. Muhtar adayı Şimşek ile Beyceli sorunları üzerine sohbet  eden Yusuf Özer, mahallelilere yaptığı konuşmada ise seçildiği takdirde Sarıçam'da yapacağı projeleri anlattı.

yuu.jpeg

Özer, "Bir belediye başkan adayıymış gibi mahallesi için emek veren, seçim bürosu açan muhtar adayımız Hakkı Şimşek'i tebrik ediyorum, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.