
Adana’da 15 yaşındaki Selin Uçak’tan haber alınamıyor: Ailesi yardım bekliyor
Adana’da arkadaşlarıyla görüşmek için evden ayrıldığı belirtilen 15 yaşındaki Selin Uçak’tan dünden bu yana haber alınamıyor. Kayıp başvurusunda bulunan ailesi, Selin’i görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi vermesini istedi.
A+A-
Adana’da yaşayan 15 yaşındaki Selin Uçak’ın, arkadaşlarıyla görüşmek üzere evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadığı bildirildi.
Edinilen bilgilere göre Selin Uçak, evden çıktıktan sonra Merkez Park’a gitti. Genç kızın eve dönmemesi ve kendisine ulaşılamaması üzerine ailesi durumu yetkililere bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.
Ailesi ve yakınları, Selin’in bulunabilmesi için çağrıda bulunurken, genç kızı gören veya bulunduğu yere ilişkin bilgi sahibi olan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunmaları istendi.
Selin Uçak’ın bulunması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Önceki ve Sonraki Haberler



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.